27. helmikuuta 2015

Perjantaihuumaa

Jukrat sentään kun viikko meni nopeasti. Tuntuu, että töissäkin päivät menee ihan, että viu vaan. Toimistotyön huonoja puolia on välillä kyllä se, että ei aina hirveästi mitään konkreettista saa aikaiseksi. Omat työpäivät koostuvat yleensä vielä kymmenistä pikkutehtävistä, jotka ei kyllä ajatuksiin jää kovinkaan pitkäksi aikaa muhimaan. Varsinkin kun kovinkaan suurta älykkyyttä niiden suorittamiseen ei tarvita (pidän kuitenkin työstäni erittäin paljon!) Välillä sitä töiden jälkeen on kuitenkin semmoinen olo, että mihinhän se päivä taas katosi.

Mutta saapui viimein perjantai ja tämä tyttö suuntasi kirjastoon. Olin viikko pari takaperin näpytelly varaukseen muutamat Kreikan mytologiaa käsittelevät kirjat, jotka olivat vihdoin saapuneet! Samalla tuli lainailtua vähän kaikkea muutakin, hups.
En tiedä jakaako kukaan tätä samaa olotilaa, jonka itse koen kirjastossa, mutta mulle tulee siellä ihan samanlainen olo kuin olisi shoppailemassa. Ainoa ero, että kirjasto on ilmainen ja ostostelu yleensä ei. Veikkaisin kuitenkin, että ihan samoja endorfiinejä siinä erittyy aivoihin kun nappailee niitä kiinnostavia kirjoja mukaansa. Kirjastosta ei ikinä lähdetä tyhjin käsin. Paljastettakoon kuitenkin, että kuitenkin vain murto-osa niistä kirjoista tulee oikeasti luettua. 

kirjat

Jottei ihan tylsäks menisi, niin päällä oli tänään Party Tiger -mekko. Siinä on valkoisia tiikereitä, joilla on rusetteja. Ei voi siis mennä vikaan.

partytiger

-Mira

(Ooh tuplapostauspäivä, tsekatkaa myös Annikan aikaisempi postaus tälle päivälle!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti