4. maaliskuuta 2015

Kukkapaitapuuro

Heipsansaa!

Kiirettä pitää, sanoi mummo lumessa ja sillai. Urheilun lisäks oon väkertänyt ennakkotehtäviä, eikä animaatiofestarikaan järjesty ihan itsekseen. Pelkkään lööbailuun ei jää paljoakaan aikaa, mutta onneksi tää kaikki muu oheistoiminta on myös erittäin mielekästä!

IMG_8217m

Tänään heräilin aika paljon tavallista arkiaamua aikaisemmin, ja ihan ilman herätyskelloa! Normaalisti siis kampean itseni sängystä noin reilut 30min ennen töiden alkua (työpaikan vieressä asuminen on ihan jees), ja ihmistäydyn pikavauhtia. Nyt aikaa oli kuitenkin ruhtinaalliset 1,5h, joten päätin yrittää panostaa meikkiin ja eväisiin. Puuro paloi pohjaan, mutta ainakin rajauksista tuli ihan kivat.

IMG_8042m

Viime perjantain palkkapäivää juhlistin uudella sarjakuvalla. Oon lukenut Zeina Abirachedin Pääskysen leikin jo joskus aikaisemmin, mutta materiaalirakastajana halusin sen myös omaan kirjahyllyyni. Tykkään kyllä tosi paljon tuosta piirtotyylistä, ja tarinakin on koskettava. Suosittelen kyllä vilpittömästi! Tuo vähän mieleen Marjane Satrapin sarjakuvat, jotka lukeutuu ihan ehdottomiin lemppareihini.

Kuvassa näkyy myös toinen lempparini, Ulli Lustin Tämä on loppuelämäsi viimeinen päivä. Ahmin kyseisen teoksen toissa syksynä muutamassa tunnissa, koska en vaan voinut laskea sitä pois käsistäni. Ihan järisyttävä!!! Lukekaa!


IMG_8261m 
Tässä vielä toinen kuva samasta asusta, koska meidän Bioshock -taulut on tosi hienoja.

Ihan mahdoton katsoa kameraan asukuvissa.

Kivaa iltaa!

-Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti