30. maaliskuuta 2015

Missä kukkia siellä kissa

Tänään on ollut hyvä päivä.

Vaikka koko maailma onkin peittynyt räntään ja sukat kastui kahdesti. Kävin viikonloppuna kotikodissa noutamassa koiraotuksen vihdoinkin kotiin. Tuntuu, että arki palasi taas uomiinsa ja kaikki palaset loksahti paikoilleen.

Prismassa oli tulppaaneja 1,95€ kimppu. Ostin neljä kimppua. Olisi tehnyt mieli ostaa enemmänkin, mutta oikeastaan kädet ei riittänyt kantamaan edes noita. Eikä oikeastaan olisi ollut maljakoitakaan enempää. Ripottelin niitä neljään paikkaan ja kissa oli tapansa mukaan auttamassa. Nero tykkää olla aina mukana kaikessa.
nepojakukat

Läheinen Seppälä lopettaa ja siellä oli kaikki -70%. Paljoakaan ei ollut jäljellä, mutta hamsteroin uuden garderobin alusvaatteita. Löysin hämmästyttävän monet rintaliivitkin, vaikka normaalisti en löydä ikinä mitään. Toisaalta olin ehkä vain halpojen hintojen sokaisema ja otin vain käteen mitä sattui. Saatan huomenna mennä uudestaan.

Ostin myös neljä pääsiäiskorttia. Pitää muistaa kirjoittaa ja lähettää ne. Toivotaan, että ehtivät perille. Pääsiäisen jälkeen sitten jos ei muuten. 

Uskalsin myös vihdoin lukea koulun sähköpostista, mitä oppariohjaaja oli kirjoittanut viimeisimmästä tekeleestäni. Sain ihan positiivista kommenttia ja olin niin iloinen. Kyllä minä äiti vielä valmistun! 

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti