8. huhtikuuta 2015

Lähiöasukin ulkolook

Aika ryömiä blogipimennosta takaisin ihmisten ilmoille, heippa vaan! Oon ollut jossain ihan kamalassa tautikierteessä viimeiset pari viikkoa. Ensin löllösin jonkun viruksen aiheuttamassa kuumeessa yhden viikon, ja vihdoin parannuttuani sairastuin sitten pääsiäisviikon alussa oksutautiin. Hyi ja yöks. Onneksi nuo on nyt ohi.

spugelook

Noita edellisiä lukuunottamatta kuuluu ihan kivaa. Sain vihdoin palautettua ekat ennakkotehtäväni, ja olo on kyllä ihan superhelpottunut. Ahersin noiden kanssa ihan hurjan paljon, ja laitan sormet ja varpaat ristiin että tänä vuonna tärppäisi (edes pääsykokeisiin asti). Kyse on siis 3D -hommista paikalliseen ammattikorkeaan. Ehkä kehtaan julkaista jotain noista täälläkin, jos pääsykoekutsu tipahtaa postista.

Ylihuomenna mulla alkaa kunnon supertreeniputki derbyn kanssa. Pe treenit, la treenit, su ulkotreenit, ma sääntöpaja, ti ulkotreenit, pe treenit ja sääntökoe ja la 13,5h bootcamp. Iiks! Oon kyllä kaikin puolin ihan superinnoissani, mutta kun derbbaa edeltävä liikunta on ollut kaikkea muuta kuin säännöllistä, on toi oikeesti ihan hullu määrä. Bootcamp jännittää muutenkin, sillä siellä kokeillaan ekaa kertaa suorittaa minimum skillssit. Saa nähdä miten tyypin käy.

Loppuun vielä gerbiilikevennys. Herrat Udolf ja Hans olivat ulkoilemassa meidän olohuoneen lattialla, ja sepäs oli hurjan jänskää. Noin 2 minuuttia kuvan ottamisen jälkeen nappasin Udolfin pois keikkumasta tuon reuna-aidan päältä. Siinä se heilutteli pyllyään ja mallaili sopivaa laskeutumispaikkaa. Olisikin aika rattoisasti mennyt ilta karannutta jyrsijää metsästäessä. Hans on onneksi vähän nössömpi (ja pikkuisen pyöreä), eikä edes yritä mitään pahuuksia.

mIMG_8630


-Annika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti