31. toukokuuta 2015

Viikonloppuhöpinää ja parvekejuttuja

Viikonloppu on ollut hurjan mukava! Ollaan Henrin kanssa eletty oikeastaan vain aamupalalla, kun eilen oltiin Fazerin brunssilla ja tänään tehtiin kotona normaalia isompi aamupala. Käytiin myös katsomassa uusi Mad Max ja oli kyllä ihan huikeen hyvä! Innolla odotan kyllä seuraavia osia. Päästiin myös aloittamaan American Horror Storyn kolmas kausi, ah niin paras sarja. 

parveke

Innostuin myös siivoamaan meidän miniparvekkeen kesäkuntoon. Talven aikana siitä oli uhkaavasti alkanut muodostumaan kakkosvarasto, piti sitten tehdä muutama peliliikkeitä sen kanssa. Kooltaan noin 3 neliön parvekkeella ei kyllä kauhesti juhli, varsinkin kun maisemana on vielä vastapäisen kerrostalon seinä.

Viime kesänä kävin hakemassa Niemen muuttopalvelusta jättipussillisen pakkaustäytettä (oli muuten hauska pyöräillä sen kanssa), ja ompelin parvekkeelle ison säkkituolin. Oli ehkä paras idea ikinä, sille oli hyvä paeta viime kesän helleaaltojen aikana, kun aamulla aurinko alkoi korventamaan makuuhuonetta. 

verhot

Viime kesästä viisastuneena päätin tänä vuonna asentaa parvekkeelle verhon. Hankin säädettävän suihkutangon muutamalla eurolla Ikeasta ja kaapista vain vanha Vallilan Fregatti-verho roikkumaan. Virittelin katonrajaan myös aikanaan, ehkä vähän virheostoksenakin, ostetut koristevalot. Saipahan nekin johonkin!

OLIIVI

Houkuttelin yhtenä perjantaina Annikan Ikeaan ja sieltä mukaan tarttui oliivipuu! Pääsi kaveri vihdoin muuttamaan ulos, aloin hieman hermostuin sen ainaiseen ympäristön tomutteluun sisällä. Voiskohan sen vaan huuhdella suihkussa vai kärsiiköhän vauvaoliivit siitä jotenkin?

kukki

Ja onnea ja iloa kaikille valmistuneille (pian myös minulle jeje!) Viisi vuotta siitä jo on, kun sain oman valkolakkini. Pitäisiköhän nyt hankkia sellainen ammattikorkeakoululakki? Olisihan se meinaan aika hienoa, kun siinä on sellainen tupsukin.

piirakka

Onni on myös vastapaistettu kasvispiirakka ja appelsiinimehu. Oon totaalisen hurahtanut Valion Hedelmätarhan luomuappelsiinimehuun. Niin hyvää ettei mitään rajaa, sitä on nykyään ostettava joka viikonloppu. 

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti