5. heinäkuuta 2015

Viikonloppuvierailu maaseudulle

Huikeaa heinäkuuta tännekin! Pakattiin perjantaina kimpsut ja kampsut, otettiin suunta kohti Someroa. Tarkemmin sanottuna Pitkäjärveä ja maaseutua. Kisu jäi tällä kertaa hoitoon Helsinkiin, mutta muuten oltiin koko porukka liikenteessä.

mökillä (2)

Aamut alkoi leppoisasti ruohonleikkurin tai koiran älämölöintiin heräten. Kahvi nautittiin hämmästyttävän pienistä kupeista, normaalien puolen litran ämpäreiden sijaan.

mökillä2 (2) mökillä3 (2)

Ympäriltä löytyy myös mitä suloisempia pikkutavaroita ja purnukoita ja ties mitä.

mökillä4 (2) 
mökillä8 (2)

Mattojen pesun jälkeen oli hyvin aikaa makoilla riippukeinussa tai ruohikolla. Muutenkin lukeminen oli aika isossa osassa. Päästiin koeajamaan myös miun uusi teltta! Suunnitelmissa on lähteä tasan viikon päästä reilaamaan muutaman kaverin ja teltan kanssa (OON NIIN INNOISSANI).

mökillä5 (2) mökillä6 (2) mökillä7 (2)

Oli myös paljon kukkia ja aurinkoa ja ulkona olemista. Tuli ihan mukava päivetys saatua, enää ei kalkkilaivaa ohjaile tämä kapteeni. 

mökillä9 (2) mökillä10 (2)

Käytiin myös moikkaamassa lehmiä, joita Oliver pelkäsi niin paljon. Jarrut vaan päälle, kun tajusi mitä siellä edessä oikein odottaa. Tein myös matkalla pakollisen kesäseppeleen. En ihan varma ole miten tuollainen virallisesti tehdään, mutta pysyi kasassa ja mahtui päähän. 

mökillä11 (2)

Seikkailtiin Oliverin kanssa myös läheisellä hiekkakuopalla ja oli kyllä niin hieno paikka. Harmittaa kun ei toisella kerralla tullut kamera mukaan, olisin saanut niin paljon kivoja kuvia! Sen verran tuli mentyä kummallisissa paikoissa (kengät täynnä hiekkaa).

Oli kyllä hurjan kiva viikonloppu, ja tykkäisin kyllä kamalasti asua jossain vähemmän kaupungissa vielä joskus. Pelloissa on vaan sitä jotain.

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti