16. maaliskuuta 2015

Luminen Ruka

Loma on lomittu ja tänään oli jo palattava töihin, buu. Ehdin jo loman jälkeisessä masennuksessa kehittelemään uuden urasuunnitelmankin, mutta ehkä se arki tästä taas lähtee. Parin viikon päästä on kuitenkin jo pääsiäisloma!

Mutta palaillaan hetkeksi vielä viime viikkoon, joka vietettiin Rukalla! Siellä oli vielä melkoisen paljon lunta ja säät oli mitä parhaimmat. Pakkasta oli muutama aste ja aurinko paistoi lähes joka päivä. En onnistunut houkuttelemaan Henriä mäkeen yrityksistä huolimatta, mutta päätettiin seikkailla Rukatunturin huipulle jalkaisin. Kyseinen päivä reissun ainut pilvipäivä ja huipulla olikin sitten melko harmaat näkymät.

ruka4 ruka3 ruka2 ruka1

Käytiin myös vierailemassa Erä-Susi huskytarhalla. Tarhassa oli sillä hetkellä 210 huskyä + 7 pentua. Ihan huikea määrä koiria rapsuteltavaksi.
Osa koirista odotteli aitauksissaan ihan innoissaan, että tultaisiin jo moikkailemaan. Osa taas makoili vähän kyllästyneen oloisesti, mutta kyllä nekin sitten lopulta tallusti rapsuteltavaksi kun vähän maannitteli. Tarhalla käy ilmeisesti ihan kiitettävä määrä porukkaa ja talvella koirat pääsee vetämään valjakoita melkeinpä päivittäin. Meidänkin aikana tuli 50 hengen vaihtariporukka rekiajeluille.

husky7 (2)

Koirat oli 1-3 hengen tarhoissa, joissa jokaisessa luki myös koiruuksien nimet ja syntymävuodet. Muutamat koirat olivat myös ketjuilla kytkettyinä pihapiirissä. Löytyi sieltä myös poni, hevonen, muutama lammas ja porokin!

husky6 (2) husky5 (2)

Tultaessa ihmeteltiin kun koirat peti ihan hirmuista älämölöä, mutta myöhemmin selvisi, että ne nostaa mekkalan aina kun valjakot otetaan esille. Hirmuisella innolla ne niitä sitten vetikin, kun käytiin katselemassa. Me ei tällä kertaa moiselle ajelulle osallistuttu, mutta ehkä sitten ensi kerralla!

husky2 (2) husky8

Tuli muuten melkeinpä hyvttömän rumia näistä kuvista! Anteeksi tästä, mutta ei anneta asian vaivata liikaa. Ollapa superkuvaaja superkameran kanssa!

-Mira

2 kommenttia:

  1. Moikka Annika ja Mira :) Löysin teidän blogin tässä äsken ja jee tosi hyvä meininki! :) Ihanaa, jään seuraamaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa, ollaan hurjan iloisia meidän ensimmäisestä kommentista, jee! Tervetuloa seurailemaan :--)

      Poista