19. toukokuuta 2015

Leikitään et ois vielä viikonloppu

Viikonloppu oli ihanan aurinkoinen. Lauantaina piipahdin ihanan derby-ystävän kanssa mussuttamassa ruokaa ravintolapäivän kojuista, ja heittelemässä lautasia seinään Arabian katutaidefestareilla. Jälkimmäinen aktiviteetti oli kyllä ehkä vapauttavinta ikinä. Jos törmäätte jossain Carevaniin, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

11266119_10206667121576238_1549777493_o
Kattokaa nyt kuin hieno lippis! Ritskille kiitos kuvasta.

mIMG_9113

flare_img

Sunnuntaina juhlistettiin Teon synttäreitä, vaikkakin vähän myöhässä. Päälle puin uuden lintumekon, jossa on ehkä maailman söpöin printti ikinä.Ensin suunnistettiin brunssille Ruoholahden kanavanrannassa sijaitsevaan Faroon. Oli niin hyvää, etten tajunnut kaivaa kameraa esille kun vasta jälkkärimuffinssin kohdalla. En yleensä tykkää kamalasti sitruksisista leivonnaisista (juustokakut poikkeuksena), mutta tuo sitruunakakkunen oli kyllä tosi hyvää!

Brunssin jälkeen kipitettiin keskustaan katsomaan Mad Max. En muista ekoista leffoista paljoakaan, ja kolmosta en ole tainnut edes koskaan nähdä. Siitä huolimatta sarjan uusin osa lunasti kyllä ihan kaikki odotukset, ja vielä enemmänkin! Muutenkin vahvojen naishahmojen kannattelemia hyviä toimintaelokuvia on valitettavan vähän. Mikäli kunnon kasarityylinen action kiinnostaa, tsekatkaa tämä!

-Annika

ps. Loin Tumblr -tilin! Tarkoituksena ois uppailla sinne vähän instakuvia parempia versioita mun piirtelyistä. Jihuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti