10. maaliskuuta 2015

Miran Tallinna ostoksina

Meidän aikaisemman Tallinna postauksen voit lukea täältä.

Oikeastaan mitään tiettyä en Tallinnaan mennyt ostamaan, mutta yllättävän monta kivaa juttua sieltä kuitenkin mukaan tarttui!

ostokset (2)

Ruokailun jälkeen eksyttiin tosiaan ihan sattumalta Tali Estonia Design Shoppiin (Voorimehe 4). Olisin oikeastaan voinut ostaa sieltä melkeinpä kaiken. Onnistuin kuitenkin hillitsemään jotenkin itseni ja kotiutin vain kaksi paria korviksia, rintamerkin, heijastimen ja kaksi kappaletta postikortteja. En oikeastaan käytä tavallisia korviksia, koska plugit, mutta ajattelin nyt opetella! Tarkoituksena siis pitää niitä ylempänä olevissa tyhjissä rei'issä, jotka ovat jo useita vuosia olleet ilman koruja. Hassu ajatella, että joskus on ollut molemmissa korvissa ainakin se viisi kappaletta rivissä. Oi nuoruus.
Rintamerkin, tai mikä ikinä onkaan, tulevaisuus on hieman avoin. Suunnitelmissa olisi hankkia harmaa pipo, johon sen voisi laittaa killumaan. Heijastimia taas ei voi olla liikaa, varsinkaan kivoja. Varsinkin kun joka talvi onnistun ainakin yhden hukkaamaan, tämäkään vuosi ei ollut poikkeus.

ostokset2 (2)

Postikortit on suuri heikkouteni ja niitä on aina kiva pitää muutama varastossa. Ennen hamsteroin niitä oikeastaan vain oman silmän iloksi seinille ja jääkaapin oveen, mutta nykyään osaan laittaa myös kiertoon muidenkin iloksi.

ostokset 

Muutamia alennusvaatteita tuli myös haalittua. Pidempään suunnitelmissa on ollut hankkia ihan vaan perus musta mekko, koska moista en jostain syystä omista. Tää tuli vastaan Mangossa ja uskoisin, että menee kivasti yhteen kuviollisten legginssien kanssa (joiden pitämisessä mulla on ollut hieman vaikeuksia, vaikka moisista hyvin paljon pidänkin). Bershkan miestenosasto tarjosi mukavimman puuvillaneuleen kivalla kuvioinnilla. Älyttömän hyvän tuntuinen ja sopivan löllerö. Villinä korttina oikeasti petroolin sininen, mutta kuvassa ihan vaan sininen ulkoilupusakka. Menee super pieneen tilaan ja on vaan äärettömän hieno, tämäkin Bershkasta.

Mukaan tarttui myös tavallistakin tavallisempi musta hame (joita ei vaan voi olla liikaa), hiusten vaalennusainetta (iik mitä tapahtuu?), arganöljyä, matkakokoinen Tangla Teezar, karkkia ja maltillinen määrä alkoholia.

-Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti