11. huhtikuuta 2015

#healthnutrition eli pupuisa messuseikkailu

Annikan lempeällä johdolla lähdettiin käymään tänä viikonloppuna Helsingin Messukeskuksessa järkättäville messuille. Samalla lipulla pääsi tutustumaan niin Kädentaito-, Lapsi-, ModelExpo-, PetExpo ja OutletExpo-messuihin.

Oltiin paikan päällä vasta vähän jälkeen kolmen, jolloin pahin messukansa oli oletettavasti jo ehtinyt häipymään. Saatiin melko leppoisasti kierrellä ilman, että jouduttiin hirveästi taisteleman elintilasta muiden kanssa.

Suunnattiin ekana kattelemaan pupuja! Niitä siellä oli paljon. Nähtiin myös kun ne hyppeli esteiden yli. Muutamat meni huikeella innolla esteitä päin, mutta osa ei  näyttänyt innostuvan yhtään koko ajatuksesta.

puput
DSCF1688 (2)

Seuraavaks eniten paikalla oli rottia, jotka oli nekin ihan hurjan suloisia. Ne vaan nukkui niiden kavereiden kanssa mitä ihmeellisimmissä kasoissa.

DSCF1702 (2)
DSCF1706 (2)

Messuilla oli myös marsuja, hamstereita, lintuja, minisiilejä (), kissoja, koiria, matelijoita ja frettejä. Fretit oli ihan huikaisevan söpöjä :--)))

DSCF1711 (2)

Käytiin ottamassa myös huikaiseva yhteiskuva. Ollaan ihastuttavan fotogeenisiä yksilöitä!
pose

Oltiin ehkä hieman pettyneitä kädentaito ja outlet -messuihin, joiden saldo jäi vähän nihkeämmäksi. Sellaisia hieman kummallisia liikkeitä, joiden olemassaolosta normaalisti ei edes tiedä. Muutamia kosmetiikkalöytöjä tehtiin ja pari kirjaakin tarttui molemmille mukaan. Lapsimessut skipattiin suosiolla kokonaan, koska kumpaakaan kyseinen aihepiiri ei hirveästi kiinnosta. Lopuksi käytiin pyörähtämässä vielä ModelExpon puolelta, josta löytyi muun muassa legoista tehty Hobitti -elokuvan retkikunta. Siellä oli kyllä paljon muitakin hienoja pienoismalleja ja rakennelmia. Lämmöllä muistelemme mm. uima-altaassa huristelleita minilaivoja.

DSCF1717 (2)

Kaikenkaikkiaan ihan kivan keskiverrot messut. Eläimiä oli kiva kattella, mutta juurikaan muuta superihmeellistä siellä ei ollut. Ehkä lapsiperheille on just enempi tekemistä ja nähtävää. Blogin jyrsijäharrastaja antaa myös miinusta gerbiilien puutteesta.
Messut on tosiaan vielä huomenna sunnuntaina, eli jos kiinnostaa niin suunnatkaa siis Messukeskukseen! Team Annika & Miralle yksi päivä riitti kuitenkin vallan mainiosti.

Ja koska messuilu on yllättävän rankaa puuhaa niin pieni hesburgermättö on ihan ookoo. 

DSCF1724 (2)

-Annika ja Mira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti