30. huhtikuuta 2015

Kesätyyli kangaskaupoilta

Hoihoi, täällä ollaan edelleen. Blogi on kokenut pienen hiljentymisen huhtikuun aikana, koska Annikaa vaivaa krooninen kiire ja itseäni ihan vain yleinen saamattomuus.

Tällä viikolla tuli kuitenkin seikkailtua Eurokankaaseen! Törmäsin taannoin sellaiseen hauskaan paitaan netissä, ja aloin sitten itselleni himoitsemaan vähän samanlaista. Konsultoin hieman ompelijaksi opiskellutta työtoveriani, jonka johdolla sitten suunnistettiin kangaskaupoille.

Unelmien paita on sellaisesta kevyestä sifonkimaisesta kankaasta tehty villatakkimainen ilmestys, eli kesävillatakki! Kuulostaa harvinaisen loogiselta, mutta odottakaahan kunhan saan sen valmiiksi.

kuva6
kuva5

Ajattelin samantien tehdä kaksi kesähaitulapaitulaa aka kesävillatakkia, koska kangasahneus iski. Valitsin toiseksi kankaaksi tuollaisen aika yksinkertaisen, mutta kuitenkin hauskalla kuvioinnilla varustetun kankaan.

kuva3
kuva4

Toinen kangas onkin sitten paljon kesäisempi kuvioinniltaan. Ihastuin kovasti sen värimaailmaan ja noihin auringonkukkiin. Tuohon verhoutuneena kelpaa kesällä kirmata pitkin peltoja. 

kuva2

Löytönurkkauksessa törmäsin vielä lopuksi mitä ihastuttavimpaan kukkakankaaseen. Näin heti sieluni silmin, kuinka siitä tulee vielä kesän hurmaavin mekko. Löytyi vielä tuollainen suloinen pitsivetoketju, joka sopii tuohon melkeinpä täydellisesti!

Ompelua ei ole mitenkään hirveästi tullut harrastettua, hyvä kun verhot onnistun lyhentämään onnistuneesti. Uskoisin kuitenkin, että pienellä avustuksella näistä saadaan ommeltua aika kivoja kesävaatteita!

-Mira

ps. Hauskaa Vappua!

4 kommenttia:

 1. Voi että tota pitsivetoketjua! Pakko ehkä käydä hamstraamassa muutama omiin kätköihin. Ja ihania ovat kankaatkin, tulee varmasti kivoja kesävaatteita. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en ees oo tajunnu, että vetoketjut vois olla noinkin hienoja. Toivotaan, että onnistun noiden kanssa! :--)

   Poista
 2. mä hipelöin varmaankin tuota ihan samaa kukkakangaspalaa eurokankaassa tässä yksi päivä :-D

  VastaaPoista